marți, 31 martie 2009


Andreea Antonescu: “Secretul siluetei mele: abdomenele”

Pe cand altii se dau in vant dupa ultimele tehnologii aparute, multi inca isi mentin siluetele cu metode din vremurile cand nici nu existau sali de fitness. Invechitele “abdomene” facute acasa dau rezultate extraordinare, iar pentru a confirma acest lucru am stat de vorba cu Andreea Antonescu, o vedeta care nu a avut niciodata probleme cu greutatea.


De multe ori, din cauza stresului si din cauza unor probleme de sanatate, se ajunge la un adevarat razboi cu display-ul cantarului. Si cand te gandesti ca pentru Andreea sa-si mentina silueta este atat de simplu. “Sunt foarte fericita pentru ca nu fac nimic deosebit si imi pot permite sa mananc tot ce vreau. Pentru a-mi mentine tonusul muscular merg la sala sau fac multe abdomene”, spune Andreea. Daca se intampla sa castige un kilogram in plus, se sfatuieste cu un nutritionist sau nu mananca nimic cu patru ore inainte de culcare. “Am deviatii de maximum trei kilograme de la greutatea ideala, dar nu ma agit prea mult sa le dau jos.”

Siueta fara dieta
Andreea Antonescu nu urmeaza si nici nu a urmat vreodata o dieta de slabit. Totul se rezuma la cateva ore de sala si faimoasele ei abdomene, arzand oricum foarte multe calorii pe scena in concerte. “Merg cam de patru ori pe saptamana la sala, unde fac foarte multe abdomene si exercitii pentru brate, picioare, piept, absolut tot. Cel mai mult imi plac abdomenele pe care le fac si acasa, si pot face foarte multe”, spune vedeta.

Sanatos sau frumos?
Artista se simte foarte bine la greutatea sa, luand in considerare si inaltimea pe care o are. Sustine ca nu s-a masurat niciodata, dar va spunem noi ca are 1,56 m si o greutate de 43 kg. Am spune ca se mentine pentru ca este o persoana publica, dar nu este asa. Indiferent de jobul pe care il ai, ar trebui sa te intereseze propria persoana. Andreea crede ca “tinerii ar trebui sa fie incurajati sa faca sport de mici, in loc sa fie lasati in fata calculatorului.” Acum nici sa devenim toti niste musculosi, caci pentru a arata bine trebuie sa imbinam intr-un anumit fel dieta si sala pentru a arata bine. “Nu orice tip plin de muschi este sanatos si nici orice om sanatos nu arata fabulos din punct de vedere al musculaturii”, considera Andreea.

18 kilograme in 45 de zile
Ce inseamna pentru Andreea o dieta de slabit eficienta? “Recomand tuturor o cura de slabire pe care a tinut-o fratele meu, care a slabit 18 kilograme in 45 de zile. Mergea la sala cat de des putea, dimineata manca cereale cu lapte, la pranz gratar cu pui si salata, iar pana in ora 16 o salata simpla. Mai rontaia un mar pana in ora 20 si bea foarte multa apa plata.” Fara pastile, fara inlocuitoare alimentare, cat mai natural, cum ar trebui sa fie orice reteta de slabit. Iti rezervi dimineata si seara 20 de minute pentru abdomene, cum face si Andreea, nu mananci in exces si gata! Poti ajunge sa arati ca idealul ei in materie de silueta, Sarah Jessica Parker.

“Greutatea nu a fost niciodata o problema pentru mine. Ma simt bine si sanatoasa cu greutatea pe care o am.”
“Nu exista nu am timp in momentul in care iti doresti sa slabesti, exista doar comoditate.”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates