marți, 31 martie 2009

Intr-o lume in care artificialul capteaza din ce in mai multi adepti, exista persoane care nu se inclina dupa cum bate vantul, ramanand pe pozitii indiferent de trend. Anna Lesko a lasat gurile barbatilor cascate de la prima aparitie. Si de atunci nu s-a schimbat nimic. Cum se mentine in forma Anna Lesko? Secretul ei sta in naturalete.
Sa te simti bine in pielea ta!Din ce cauze ajung oamenii sa “castige” kilograme in plus? Anna Lesko spune ca principala cauza este mancatul dezorganizat, nesanatos si foarte gras. Artista este un exemplu demn de urmat, mancand numai carne de vita, pui, peste si fructe de mare in combinatie cu legume. Iar dimineata mananca multe fructe. “Dieta mea contine carne cat mai slaba, legume si fructe. Si la randul meu sfatuiesc pe toti cei care vor sa se simta bine in pielea lor sa manance cat mai natural posibil. Fara uleiuri, fara prajeli sau produse de panificatie si in primul rand sa invete sa refuze dulciurile”, ne-a spus Anna foarte convinsa in timp ce rontaia dintr-un mare mar verde.

Nu conteaza numarul kilogramelor!O alta problema din cauza careia multora le este frica de reflexia oglinzii este lipsa sportului. Anna Lesko sustine ca “nu practic metode de slabire. In momentul in care realizez ca trebuie sa scap de un kilogram, doua, incerc ca in urmatoarea perioada sa merg mai des la sala si sa am mai mare grija la ceea ce mananc”. Din programul ei nu lipsesc jogging-ul, fitness-ul, aerobicul si tenisul de camp. Desi este o persoana foarte ocupata, gaseste mereu timp de sport. Cu toate ca omul modern se plange de lipsa momentelor libere pe care le-ar putea dedica sportului, Anna crede ca “in momentul in care iti doresti sa faci sport nu exista nu pot, ci nu vreau! Daca vrei sa fii sanatos, trebuie sa faci sport pentru a te mentine in forma. Eu recomand ca dimineta si seara macar o jumatate de ora sa incerce sa practice jogging-ul, deoarece ajuta foarte mult”. In functie de concerte isi aranjeaza si orele de fitness si aerobic in program. De obicei incearca sa ajunga de patru ori pe saptamana la sala. Considera ca muzica nu te ajuta sa ai o silueta de invidiat si nici invers. Important pentru Anna este ca “in meseria pe care o practici, indiferent care este aceea, sa te gandesti si la tine dar, mai ales la sanatatea ta”.

“Fac foarte mult sport si incerc sa mananc cat mai sanatos.”
“Cat timp te simti bine in pielea ta, nu conteaza cate kilograme ai. Eu ma simt bine in pielea mea si nu sunt atenta la numarul kilogramelor.”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates