marți, 31 martie 2009

Dieta pentru Lara Croft



Pentru pentru rolul Lara Croft, Angelina Jolie a tinut citeva luni o dieta de slabire stricta. Frumoasei actrite i s-a impus sa renunte la fumat si cafea si sa le inlocuiasca cu legume, carne fiarta si lapte din soia. “A fost un test interesant pentru ca obisnuiam sa fumez si sa beau, iar in loc de mic dejun fumam o tigara si beam cafea”, declara Angelina.

Jolie recunoaste ca rolul din Tomb Raider ii este cel mai drag si jucindu-l a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-a facut. “A fost o provocare”, spune actrita, care s-a pregatit pentru rol urmind un regim de antrenament ce includea kickbox, canoe, street fight si yoga. “Un regim special m-a ajutat sa-mi modelez corpul. Mincam peste sau carne fiarta si legume, nu aveam voie zahar si beam numai lapte din soia.” Angelina a slabit datorita efortului sportiv si este incintata de antrenamentul si dieta sanatoasa, care au ajutat-o sa-si puna in valoare formele.
“Sint o admiratoare a formelor feminine si acum ma simt sexi.”spune ea,”Niciodata nu m-am simtit mai sanatoasa sau mai puternica ca in timpul filmarilor la acest film.”

Madonna – o vedeta mereu in forma

Madonna este o vedeta ce a fost intotdeauna in forma, dar in ultimii ani ea a devenit o adevarata guru a fitness-ului. Cintareata a adoptat un program riguros de Ashtanga Yoga ce ii mentine silueta din cap pina-n picioare. De asemenea, urmeaza o dieta stricta si sanatoasa si abia se mai atinge de alimentele de tip junk food. Sub indrumarea unui antrenor personal, ce se ocupa de sanatatea si buna alimentatie a vedetei, Madonna tine o dieta macrobiotica bogata in produse organice, sarace in proteine. Aceasta dieta este compusa din cereale, legume, putine preparate din carne si peste. Isi acorda momente de indulgenta in regimul alimentar si, poate datorita sotului ei de origine britanica, bea ocazional o bere englezeasca.
In trecut, mai ales cind era in turnee, obisnuia sa practice exercitii fizice (alergat si exercitii cu greutati), dar la care a renuntat in prezent. Intrebata daca maninca in oras, Madonna a raspuns: “Nu maninc in restaurante. Nu poti fi niciodata sigur de ce pun in mincare.”

Reteta unui corp de invidiat

Cind este intrebata daca face zilnic exercitii de intretinere pentru a arata asa bine, Jennifer Lopez spune ca “ Nu. Am un antrenor in L.A., insa recent am inceput sa iau lectii de yoga. Cind eram mai tinara aveam un program de exercitii fizice, dar acum este mai important pentru mine sa gasesc un echilibru intre corp, minte si suflet.”
Vedeta are, de asemenea, grija ce maninca si urmeaza o dieta stricta. “Incerc sa am grija ce maninc. Stiu ce este bun si ce este rau pentru mine si incerc sa ma abtin de la alimentele “rele”. Insa sint un om obisnuit si imi permit din cind sa maninc si din acestea. Daca vreau sa slabesc exclud din alimentatia mea carbohidratii.” Referitor la dieta sa Jennifer declara: “Nu imi interzic nici un aliment in dieta. Exista o multime de diete, dar nu urmez nici una. Maninc orice dar cu moderatie. Poate sint norocoasa, pentru ca atunci cind fac excese ma simt foarte rau si ziua urmatoare este compromisa, iar programul meu incarcat nu-mi permite asa ceva. Cred ca o dieta echilibrata, in care maninci cite putin din orice aliment, este cea mai sanatoasa, iar organismul tau iti va spune de ce are nevoie.” De asemenea, vedeta spune un NU hotarit alcoolului, tigarilor si drogurilor de orice fel.
J-Lo are grija sa se si relaxeze: “Iubesc tratamentele de relaxare si masajul, dar nu sint lucruri pe care le fac tot timpul. Imi place foarte mult sa dansez, sa dorm, sa nu fac nimic si sa stau la soare.”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates