marți, 24 martie 2009

Diete de o zi

Dietele de o zi sunt indicate pentru cei care vor sa piarda repede 1-2 kilograme. In plus, ele au avantajul ca spala corpul de toxine si zgure, elimina depunerile de apa, regleaza activitatea intestinului gros. Respectati urmatoarele reguli: beti zilnic 2-3 litri de apa minerala neacidulata, ceaiuri de plante fara zahar, cafea - maximum 1-2 cani pe zi.

Ziua de fructe

Mancati pe zi 1 - 1,5 kg fructe, impartite in portii mici. Nu conteaza daca alegeti un singur soi sau varietati diferite.

Ziua de orez

Mancati trei portii de orez fiert pe zi (150 g orez fara sare). Orezul se poate prepara cu verdeturi. Intre mese, puteti manca salate de legume crude: telina, ardei, rosii etc.

Ziua de lapte

Beti toata ziua numai lapte. Maximum 3 litri.
Cine nu suporta laptele dulce sa bea lapte acru, chefir sau iaurt. Maximum 3 litri.

Ziua de sucuri

Beti toata ziua sucuri de fructe stoarse in casa sau de legume. Cel mai bun gust il au fructele coapte: piersicile, nectarinele, caisele.

Ziua de legume

Mancati urmatoarele legume fie in salate de cruditati, fie fierte: sfecla rosie, conopida, fasole verde, broccoli, gulii, morcovi, ardei, praz, rosii. Salatele pregatiti-le cu suc de lamaie si iaurt; legumele fierte se prepara fie pe bain-marie, in sita speciala, cu gauri, fie fierte intr-o cratita cu putina apa. Se mananca asortate cu iaurt si foarte multe verdeturi.

Intr-o saptamana se poate slabi intre 4-5 kg.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates