marți, 31 martie 2009


Dieta mediteraneeana preferata Ginei Pistol
Desi este una dintre cele mai ravnite femei din showbiz-ul autohton, Gina Pistol nu este intotdeauna pe deplin multumita de silueta ei. Se intampla destul de des sa castige in greutate vreo 2-3 kilograme, dar ia masuri de urgenta. Vedeta ne-a dezvaluit si noua cateva secrete privind modul in care isi mentine silueta.
Ca orice femeie, Gina Pistol este intens preocupata de aspectul fizic. In ciuda faptului ca arata „de milioane”, frumaosa blonda recunoaste ca uneori are probleme legate de kilogramele in plus, reusind cu greu sa-si mentina o greutate constanta. "Sunt o gurmanda, si din pacate fac parte din categoria celor care «traiesc pentru a manca»", spune Gina. De la un timp, vedeta a invatat sa-si asigure un mod de viata sanatos. A descoperit alimentele care au efecte benefice asupra sanatatii ei si care o ajuta in lupta cu kilogramele in plus, dar le-a remarcat si pe cele daunatoare organismului sau. "Din pacate nu fac parte din categoria favorizata care poate manca orice si oricat. Am perioade in care, din cauza programului prea incarcat, nu sunt atenta la alimentatie si mai pun un kilogram, doua, maximum trei (cand ajung aici deja intru in criza). Am invatat in timp care sunt alimentele care ma ajuta sa slabesc, si atunci reusesc imediat sa ma repun in forma", mai spune vedeta.

Dieta mediteraneeana i se potriveste de minune
De dragul siluetei, Gina a urmat mai multe diete de slabit. De la regimul disociat, pana la regimul Atkins, insa fara prea mari rezultate. "Am incercat celebrul regim Atkins. Nu pot sa va spun prin ce am trecut... imi venea pur si simplu sa plang cand se apropia ora mesei. Avantajul acestei diete este ca te ajuta sa slabesti destul de repede in zona bratelor si a abdomenului. Insa, pana la urma am realizat ca cel mai simplu pentru mine e sa am grija zi de zi ce mananc, sa nu fiu nevoita sa ajung la diete chinuitoare. Asa ca dieta mediteraneeana mi se potriveste perfect. Mananc multe salate, multe fructe, peste de tot felul, nu mananc carne, si chiar imi face placere. Acum nu sunt neaparat la o dieta, insa, avand in vedere ca tocmai am inceput un program de slabire foarte complex - la un aparat de lipoaspiratie virtuala - UltraLipo, trebuie sa-mi supraveghez foarte atent cantitatea de grasimi din alimente", mai adauga Gina Pistol.

A pierdut 6 cm in talie in 2 saptamani
Cu ajutorul specialistilor si a efortului ei sustinut, vedeta a reusit sa piarda sase centimetri din talie in doar doua saptamini. Sorina Bratu, training manager-ul Ginei care se ocupa si de programul sau de slabire, a invatat-o exact de unde poate sa reduca foarte usor grasimile fara sa isi schimbe prea mult obiceiurile alimentare. Asadar, tehnologia de ultima generatie si alimentatia sanatoasa au ajutat-o pe vedeta sa revina la silueta ideala. "Am observat ca atunci cand tii o dieta nu slabesti in zonele pe care le vrei tu, ci fix acolo unde nu e voie (sani, brate, fata), asa incat, atunci cand vreau sa slabesc, apelez mereu la terapii care sa faciliteze remodelarea zonelor care ma intereseaza. Sunt fericita ca am mereu acces la tot ce e mai nou si mai eficient in ceea ce priveste aparatura destinata mentinerii greutatii corporale. E reconfortant sa stii ca poti sa mai ai usoare scapari - pentru ca exista tehnologie care sa te duca urgent la silueta ideala", precizeaza vedeta.

"Sincer, corpul meu arata acum foarte aproape de ceea ce imi doresc, insa stiti cum sunt femeile, mereu se poate mai bine... Din pacate, nu sunt cel mai mare fan al sportului, dar reusesc sa-mi mentin tonusul cu plimbari lungi, dans mult si renuntatul la lift", spune Gina. La capitoul sfaturi privind controlul greutatii si remodelarea corporala, vedeta nu se considera tocmai in masura sa dea povete, insa, pentru cititoarele revistei noastre, Gina Pistol a tinut sa faca urmatoarea precizare: "Am observat ca fetele de azi sunt foarte dispuse sa se chinuie ca sa aiba o silueta perfecta. Si nu spun ca nu inteleg ce inseamna sa-ti doresti sa arati bine, insa e pacat sa faci totul chinuitor cand in ziua de azi exista atat de multe metode de a-ti remodela corpul - metode care sunt reconfortante si au efecte rapide. Daca ar fi sa ma rezum la un sfat, acela ar fi sa nu ezitati sa apelati la profesionisti. A! Si nu uitati! Frumusetea izvoraste din interior!"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates