marți, 31 martie 2009

Regimul Ancai Badiu


Anca Badiu – "Trebuie sa slabim in timp si sanatos"."Cine nu stie sa piarda nu castiga nimic in viata." Dupa acest motto isi ghideaza Anka stilul de viata. Si asa s-a hotarat sa piarda din kilograme pentru a castiga o silueta de invidiat. Si iata cum a reusit.
Cum sa obtii eficienta maxima?
De obicei kilogramele in plus se depun datorita unei alimentatii proaste, dublate si de un regim de viata sedentar. Cu siguranta intervin si problemele cauzate de metabolismul fiecaruia, cand arderile sunt mai lente. Dupa multi ani de incercat diete de toate felurile, Anka a reusit sa isi dea seama ce e cel mai bine pentru ea, cum sa obtina eficienta maxima. Acum are un regim de dieta destul de bun, bazat in principal pe proteine si din care a exclus in totalitate carbohidratii, dulciurile sau sucurile de orice fel. “E adevarat insa, ma ajuta foarte mult si actualul personal-trainer, de care sunt foarte multumita.” A avut perioade cand se infometa cate o saptamana sau doua pentru a slabi intr-un timp foarte scurt, insa punea totul la loc imediat. “E de preferat sa slabesti cate putin si in timp, in jur de 2 kg pe luna. Altfel, risti sa nu arzi toate grasimile si organismul nu reuseste sa se adapteze.”
Ce si cum trebuie mancat?
Anka nu rateaza un mic dejun consistent, la pranz pestele sau carnea de vita sau pui nu lipsesc, iar seara doar fructe, de preferat mere verzi. In timpul unei astfel de diete dupa ora 17.00 nu consuma decat mere, fara niciun alt aliment. In principal regimul ei se bazeaza doar pe proteine, salate si fructe. “Nu exista neaparat o serie de etape, totul tine de vointa. Important este sa nu consumam deloc zahar si grasimi, indiferent sub ce forma.”
Dieta fara sport?
Zilnic merge la sala si lucreaza pe grupe de muschi, iar la sfarsit obligatoriu cardio (alergare, stepper) timp de 40 de minute. Considera ca e bine sa se faca exercitii 5 zile pe saptamana, celelalte 2 zile trebuind neaparat sa le aiba libere pentru ca organismul are nevoie de odihna, de relaxare. O prea mare suprasolicitare nu e benefica pentru ca nu mai da randament. “Trebuie sa recunosc, sunt o mare gurmanda si mai “calc stramb” in timpul dietei, tocmai de aceea de obicei oscilez. Insa, facand sport zilnic reusesc cu usurinta sa ma mentin la greutatea la care imi doresc.”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates