marți, 31 martie 2009

Slabiti fara sa gatiti!


De multe ori nu puteti tine o dieta de slabire pentru ca nu aveti timp sau pentru ca este incomod sa preparati acasa o supa hipocalorica pe care sa o luati la serviciu. Va propunem o dieta care nu presupune petrecerea unui timp indelungat in bucatarie.Cura de slabire dureaza o saptamana si este recomandata celor care vor sa slabeasca in jur de 4- 5 kg. Este o dieta cu putine calorii si de aceea nu se va repeta decat dupa un interval de minimum o luna. In timpul dietei se bea numai apa cu lamaie iar atunci cand senzatia de foame apare intre mese, se recomanda mancarea de mere si grepfrut. Nu exista restrictii in privinta consumului acestor doua fructe.

Luni
Micul dejun: Un pahar de suc de portocale si 4 biscuiti din faina integrala.
Pranz: 50 g pate de soia, 100 g sunca de Praga, doua rosii, 4 felii de paine graham, doua felii de ananas.
Cina: Doua felii de jambon (100 g), salata de rosii cu o lingura de ulei, un mar.

Marti
Micul dejun: 200 ml de iaurt, un bol de cereale fara zahar peste care se pune o lingura de miere.
Pranz: 100 g cascaval (preferabil din lapte de vaca), doua felii de paine graham, doi morcovi, doua banane.
Cina: 200 g peste fript, 100 g branza, 100 g salata de vinete.

Miercuri
Micul dejun: 50 g de nuci, o lingura de miere, doua felii de paine graham.
Pranz: Salata de laptuci cu o lingura de ulei de masline si doua rosii, trei felii de paine graham, 100 g piept de pui.
Cina: 3 cartofi fierti cu 100 g branza rasa deasupra si o lingura de ulei de masline; doua mere.

Joi
Micul dejun: Un pahar cu suc de portocale, 4 biscuiti din faina integrala.
Pranz: Salata de laptuci si spanac cu o lingura de ulei si lamaie, doua felii de paine graham, 100 g de jambon.
Cina: 200 g de friptura din carne de vitel, doi cartofi fierti, o banana.

Vineri
Micul dejun: 50 g de nuci, doua felii de paine graham, un pahar cu suc de portocale.
Pranz: 100 g de jambon, 50 g de branza, doua felii de paine si un mar.
Cina: O farfurie de paste cu sos de rosii si 50 g de branza.

Sambata
Micul dejun: Un bol de cereale fara zahar, un pahar cu suc de portocale.
Pranz: sandvis cu ton si porumb, doua mere.
Cina: Cereale cu 100 ml de lapte

Duminica
Micul dejun: 50 g de nuci, doua felii de paine graham, un mar.
Pranz: 100 g branza, 100 g porumb fiert, 3 felii de paine graham.
Cina: Spaghete cu sos de rosii si ton fiert in apa, 200 g salata de fructe.

Valeria Mironescu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates