joi, 2 aprilie 2009


Rezultatul unei diete ne poate spune daca dieta urmata este eficienta. Problema kilogramelor in plus pare sa fi devenit una dintre cele mai frecvente teme.
Peste tot se vorbeste despre acest subiect, toate revistele pentru femei incearca sa propuna diete si sa va ajute sa aveti rezultatele dorite.
Insa trebuie sa stii cateva trucuri care te pot ajuta atunci cand vrei sa scapi cat mai repede de kilograme.

-mananca 3 mese principale si 2 gustari indiferent de dieta pe care o tii. Infometarea nu poate avea efecte decat pe termen scurt. Portiile trebuie sa fie mici, iar fructele nu trebuie sa lipseasca din alimentatia ta. De regula intre micul dejun si pranz serveste un mar, iar inainte de cina un grapefruit.

-bea cat mai multa apa. Apa plata nu trebuie inlocuita cu numic altceva. Bauturile carbogazoase de cele mai multe ori te baloneaza, iar sucurile din fructe contin in marea lor majoritete zahar. Apa trebuie sa o bei pe parcursul intregii zile, asa ca e bine sa ai tot timpul un pahar cu apa langa tine. 2-2,5 l pe zi sunt de ajuns sa te hidrateze si sa iti alunge senzatia de foame.

-daca nu ai timp sa manaci dimineata, nu e indicat sa sari peste micul dejun. Asta te va face sa mananci mai mult la masa de pranz. De aceea trebuie sa ai la tine un baton cu cerale si fibre care va substitui de minune micul dejun. Nu fa din asta un obicei! Apelezi la acest truc doar in momentele de criza.

-incearca sa ai cat mai multe activitati, care sa te faca sa uiti de foame. Asta nu inseamna ca va trebui sa sari peste mese. Este vorba de obiceiul nu tocmai bun, de a gusta cate ceva in momentul cand nu prea ai ce sa faci. Tocmai de aceea, concentreaza-te asupra muncii si respecta orele de masa.

-asa cum bine stiti, ce poate creste mai bine rezultatele unei diete decat miscarea fizica. Fie ca doar te plimbi o jumatate de ora pe zi, fie ca mergi mai mult pe jos si renunti la masina, sau ai un program la o sala de gimnastica, toate acestea ajuta la arderea caloriilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates