luni, 6 aprilie 2009

Cura de slabire alba


Cura de slabire alba inseamna o cura de slabire de durata scurta care iti va permite sa arati foarte bine, dar de care nu poti abuza mai mult de 9 zile. In cura de slabire alba se consuma regulat multe lactate, iar in zilele obisnuite (de pauza in cura de slabire alba) puteti manca numai salate cu carne fiarta de pui sau peste de apa dulce. Cura de slabire alba interzice consumul de dulciuri si grasimi saturate, leguminoase (acestea baloneaza majoritatea femeilor), racoritoarele dulci (chiar si light), alcoolul, pastele.
*Daca sunteti o fire optimista si increzatoarea in fortele proprii, cura de slabire alba se va adapta perfect la stilul de viata, este nevoie de multa ambitie si determinare! Bineinteles, si rezultatele vor fi spectaculoase, in jur de 6 kg ''disparute''. Evident ca nu veti continua cura de slabire alba la nesfarsit, o veti urma eventual numai peste 3-4 saptamani.

*Orarul culinar al acestei cure de slabire alba:
- in primele 3 zile ale unei saptamani mancati in orice cantitate numai produse lactate cu continut de grasime 0, fara adaos de fructe si zahar (lapte dulce, lapte acru, kefir, sana, iaurt, smantana, branza de vaci, branza sarata, cascaval dietetic) si de trei ori pe zi cate o felie de paine neagra prajita
- in urmatoarele 3 zile mancati salate de legume fierte sau inabusite, cu cate o portie mica de orez fiert
- urmatoarele 3 zile in cura de slabire alba vor fi din nou pline de lactate toatal degresate, dar cu adaos de fructe proaspete pe care la taiati si le amestecati.

Iata ca au trecut 9 zile, si cateva kilograme au disparut.
Puteti urma si o cura de slabire alba mai simpla, adica veti manca numai lactate degresate timp de o zi la fiecare 3 zile, iar in rest alimente din cele prezentate mai sus. Dupa ce ati atins greutatea dorita, urmati un regim alimentar usor, faceti miscare si reveniti la cura de slabire alba numai daca simtiti ca mai trebuie sa slabiti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates