joi, 2 aprilie 2009

Dieta cu telina


Telina este un bun remediu in obezitate, ea accelereaza digestia, elimina toxinele din organism, creste diureza, stimuleaza activitatea de drenare a bilei, scade glucoza din sange, ajuta la eliminarea gazelor intestinale si a viermilor intestinali, daca e cazul. Si la toate aceste beneficii aduse organismului se mai adauga si efectele deosebite in astenia psihica, fizica sau sexuala!

•Cat slabesti: 5 kg

•Durata: 15-20 de zile

Alimente permise: telina, fructe si legume, carne slaba de pui si peste, oua, iaurt.

Se bea in fiecare dimineata, inainte de masa, 100 g suc de telina. Telina poate fi consumata si sub forma de salata cruda, inainte de mesele principale.

Mic dejun: suc de telina, un sandvici (cu ce vrei tu) sau o omleta ori un iaurt.

Pranz: salata de telina, inainte cu 15 minute de masa. Se rade telina, se sareaza, pipereaza si se acreste cu zeama de lamaie sau otet. O supa din legume si o bucata de carne fiarta sau fripta vor intregi masa de pranz.

Cina: o cana de lapte si un sandvici, ori branza de vaci degresata si o salata verde, castraveti, rosii, gulii, ardei grasi sau un iaurt, dar nu uita de salata de telina inainte de masa. Daca simti ca te-ai saturat doar cu salata de telina, renunta la altceva!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates