joi, 2 aprilie 2009

Dieta Zone


Se poate sa slabesti 25 de kg in numai doua luni! Si asta fara sa te infometezi, urmand una dintre cele mai practicate diete in momentul de fata de la Hollywood.
Ideal este sa consumi intr-un procent optim atat proteine, cat si carbohidrati si grasimi. Iar acest procentaj a fost stabilit si poarta numele de "dieta combinatiei perfecte"..

In timpul dietei, poti slabi 2 kg pe saptamana, iar dupa primele 3 saptamani vei elimina aproape 5 kg de apa din diverse rezerve stocate in corp. Dupa 8 saptamani, vei constata ca ai slabit 20-25 kg si asta fara sa te infometezi.

Pentru a putea urma aceasta dieta, caloriile zilnice trebuie sa provina din urmatoarele surse: 40% din carbohidrati, 30% din grasimi si 30% din proteine..

Conform afirmatiilor dr. Sears, creatorul dietei, acest program de alimentatie ofera procesul de arderi ideal scaderii in greutate. Proteinele trebuie inserate in mod egal, in cadrul fiecarei mese si fiecarei gustari..

Evita sucul de fructe, carnea rosie, pastele, orezul alb si painea alba. Poti savura peste, legume, ulei de masline si chiar arahide, dar tinand cont ca la fiecare masa sa consumi 30% calorii in proteine, 40% carbohidrati si 30% grasimi..

Printre starurile de la Hollywood care au adoptat aceasta dieta se numara: Jennifer Aniston, Brad Pitt, Renné Zellweger, Madonna, Cindy Crawford sau Winona Ryder

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates