luni, 6 aprilie 2009

Regimul cu oua si dieta japoneza


Regimul cu oua

Cura consta in:

DIMINEATA, in fiecare zi (de luni pana duminica): 2 oua, cafea neagra fara zahar, 1 grapefruit.

PRANZ (luni-vineri): 2 oua, cafea neagra fara zahar si o salata verde sau din legume fierte. Sambata: salata de fructe fara zahar (exclus struguri, prune, pere). Duminica: carne de pui fiarta sau fripta, rece, salata de rosii, 1 grapefruit.

SEARA: luni - 2 oua, salata, o feliuta de paine prajita; marti - o felie de carne slaba fiarta (rece), salata verde cu putina telina rasa, un castravete si cateva masline; miercuri - 2 oua, salata si lapte batut (o cana); joi - 2 oua, salata de varza alba, 1 feliuta de paine prajita, 1 cana cu lapte batut; vineri - peste fiert, salata verde, 1 felie de paine prajita, 1 grapefruit, cafea neagra fara zahar; sambata - carne fiarta sau fripta (dupa dorinta, de aceasta data), salata cu putina telina, castraveti, rosii, cafea neagra fara zahar; duminica - putina supa, carne de pui rece, salata din varza cruda si rosii. Ouale se vor consuma fierte, tari (dar nu rascoapte).
Masa de seara sa nu depaseasca orele 19:00. Salatele sa aiba foarte putina sare si ulei. Sa se consume circa 1,5 l apa sau ceai neindulcit pe zi, la temperatura camerei.

Dieta japoneza

- Ziua I - ziua orezului. Se fierb 250 g de orez la foc mic, timp de 20 de minute. Dupa ce s-a racit, se adauga cateva picaturi de lamaie sau un mar ras. In prima zi a dietei, se imparte in portii orezul astfel preparat si nu se consuma nici un alt aliment.
- Ziua II - ziua pestelui. Se mananca doar peste fiert sau la gratar, fara nici un adaos. Nu se va depasi cantitatea de 500 g de peste pe tot parcursul zilei.
- Ziua III - ziua orezului. Se urmeaza aceeasi dieta ca si in prima zi. In timpul dietei se vor consuma lichide (apa, ceai).
Daca dieta se tine trei zile consecutiv, veti slabi 3 kg.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates