joi, 30 iulie 2009

O varianta de regim care da rezultate rapide reprezinta dietele de o zi.Ele sunt indicate pentru cei care vor sa piarda rapid 2-3 kg.Avantajul major al acestor diete este faptul ca ele spala corpul de toxine si elimina depunerile de lichide din organism.In acelasi timp sunt recomandate si pentru reglarea activitatii intestinului gros.

Ziua de fructe:puteti manca in jur de 1-1,5 kg de fructe, dar impartite in portii mici.Nu conteaza daca alegeti un singur soi sau varietati diferite, important este sa nu va bazati pe banane.Va recomand grapefruit,portocale,mandarine,mere,pere,kiwi.

Ziua de orez: mancati 3 portii de orez fiert pe zi (150 gr).Orezul vi-l puteti prepara pilaf, cu multe verdeturi si cu un pic de vegeta ca sa dati gust.Daca vi se pare prea fad puteti incerca sa-l mancati cu putin cascaval ras pe deasupra.

Ziua de lapte:beti pe durata intregii zile numai lapte.maximum trei litri.Daca nu suportati laptele il puteti inlocui cu chefir, lapte acru sau iaurt.

Ziua de sucuri: reprezinta o incercare mai dificila pentru vointa voastra, pentru ca nu aveti voie sa beti decat sucuri naturale, de fructe sau legume.Puteti adauga ceai cafea si apa minerala.

Ziua de legume: Mancati urmatoarele legume sub forma de salata de cruditati sau fierte:sfecla rosie, conopida sau brocoli, morcovi,varza.Salatele le puteti pregati cu suc de lamaie sau iaurt.

De retinut.
Pentru ca dieta sa dea rezultate trebuie sa respectati urm reguli:
- zilnic 2-3 litri de apa minerala,ceai de plante fara zahar.
- cafea maxim 1-2 cani pe zi
Cine reuseste sa tina o saptamana intreaga de dieta va scapa cu usurinta de 4-5 kilograme. Dar asta cu conditia sa nu trisati.

Succes.Nu veti regreta atunci cand va veti urca pe cantar.
Asteptam comentariile dumeneavoastra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates