joi, 20 august 2009

Daca nu te-a impresionat nici o reteta de slabit sau nu ai observat rezultate bune, desi ai urmat-o ca la carte, ti-a mai ramas o speranta. Metodele de mai jos te vor ajuta sa slabesti minimum o jumatate de kilogram pe zi.
1.Nu flamanzi - nu e bine sa faci foamea peste zi.Seara o sa te transformi intr-un lup care depaseste cantitatile de mancare propuse.
2.Poarta imbracaminte stramta - haine stramte cand mergi la restaurant.Asta iti potoleste pofta de a comanda un regal.
3.Spala-te pe dinti dupa ce ai mancat. Respiratia proaspata iti va taia cheful de a mai manca ceva.
4.Unt moale - la micul dejun consuma unt moale. Daca este tare vei pune pe paine mai mult. Poti economisi astfel pana la 50 kilocalorii.
5.Zilnic o lamaie - vitamina C ridica nivelul adrenalinei si astfel se activeaza metabolismul tot mai multa grasime este scoasa din rezerve si arsa.Mananca in fiecare zi o lamaie stoarsa sau foloseste-o la salate.
6.Apa rece face bine siluetei. Maseaza-te in fiecare dimineata pe corp cu o manusa aspra.Apoi fa un dus cat mai rece.Vei pierde intr-un jet circa 200 calorii.
7.Ciuguleste castraveti. Cand gatesti nu te poti abtine de la ciugulit?Pune-ti la indemana un vas cu castraveti murati si gusta din ei.100 de grame nu contin mai mult de 20 calorii.
8.Mustar pe paine.In loc de unt, pune pe paine cat mai des mustar.Economisesti 90 de calorii.
9.Auto-control. Chiar si atunci cand esti singura acasa imbraca-te de parca ai iesi in oras sau ai primi oaspeti.In felul aceste nu te vei duce la frigider sa cauti mancare.
10.Prefera pestele.Mananca de 2-3 ori pe saptamana peste proaspat ,fiert in aburi.Vei scapa de 70 de calorii la fiecare masa.Dar fereste-te de pestele afumat!
11.Supe fara paste fainoase! Pregateste supe de legume sau zarzavaturi cat mai multe si mai variate dar mananca-le fara adaosuri de galuste, taitei, etc.Bea din ceasca doar lichidul sub forma de consome.Sunt foarte sarace in calorii.
12.La fiecare masa .. ruj.Imediat dupa masa , rujeaza-te.Iti va trece cheful sa mai ceri o portie in plus.
13.Fara zahar! Nu poti renunta la zaharul din ceai sau cafea? Foloseste zilnic din ce in ce mai putin.Peste doua saptamani nici nu vei observa ca bei lichide fara zahar.
14.Nu te desparti de mere. Pleci intr-o calatorie? Ia-ti mereu un mar proaspat in poseta. Obisnueste-te sa mananci mai intai fructul si dupa aceea sa te arunci asupra meselor copioase care ti se ofera in avion, la restaurantul hotelului la care vei locui sau la rudele care te asteapta. Deplasarile sporesc amenintator apetitul.
15.Nu manca niciodata stand in picioare. Vei manca de doua ori mai multe alimente.
16. Mananca legume.Potasiul elimina apa de prisos din organism.De aceea este recomandat sa mananci 300 de grame de legume crude.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates