joi, 20 august 2009

Si totusi vrei sa slabesti!

Am tot vorbit despre mentalitate, despre depresii sau alti factori care iti influenteaza apetitul. In cele 200 de articole de pana acum gasesti retete de slabit pe care le poti personaliza dupa placul tau. Daca pana acum nu ai reusit sa slabesti nici macar un gram atunci totul tine de vointa, inseamna ca nu esti suficient de motivat/a sa dai jos sunculitele inestetice. Tine cont mereu ca nu hainele sunt cele care ar trebui sa te faca sa arati bine. Daca atunci cand te dezbraci si te analizezi in fata oglinzii esti multumit/a de ceea ce vezi atunci nu ai nevoie de diete nesfarsite sau regimuri de slabit. Totusi pentru acele persoane care au mici sau mari probleme cu greutatea tin sa fac un rezumat al celor mai importante aspecte de care trebuie sa tina cont.

1.Stilul de viata
2.Alimentatie echilibrata
3.Activitate fizica

Analizeaza atent acesti trei factori si vezi unde gresesti. Ei sunt interdependenti si te ajuta sa ai un metabolism echilibrat. Sfatul meu pentru persoanele care nu sunt motivate sau care vor sa renunte la mai mult de 10 kg este sa mearga la un nutritionist.

Mai jos am cules pentru voi alte informatii pe care voi le puteti transforma in trucuri pentru slabit.

  • Important: nu sari niciodata peste micul dejun.Prima masa din zi declaseaza metabolismul si arderea grasimilor din organism.
  • Mananca regulat: respecta mesele regulate, luate la aceleasi ore. Intre ele mananca un iaurt sau un fruct.Valorile insulinei raman constante si rezervele de grasime dispar.
  • Lichidele taie apetitul: inainte de masa bea un pahar de suc de rosii sau de apa minerala.Franeaza pofta de mancare.
  • Nu combina zaharul cu grasimile . Atentie la combinatiile de acest fel, de exemplu torturile de frisca. Zaharul ridica valorile insulinei din sange deschizand drumul grasimilor catre celule, unde sunt depuse ca rezerve, in loc sa fie arse imediat.
  • Un meniu fix: noteaza-ti dimineata pe o hartie ce dieta trebuie sa respecti peste zi- nu mai mult de 1000 de calorii, nu abdica de la acest plan.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates