miercuri, 21 iulie 2010

Cum sa fii supla vara asta


O sa va impartasesc cateva trucuri pe care le-am inceract personal si chiar dau rezultate: abdomen mai ferm, talie mai mica, picioare mai subtiri. Incercati sa faceti urmatoarele (zilnic sau de 5 ori pe sapt):

- dimineata pe stomacul gol un pahar de apa ( apoi cafeaua si micul dejun)
- 5 min sau mai mult de exercitiu fizic..mers pe jos sau cu bicicleta sau 100 genoflexiuni facute corect sau 200 de sarituri..voi alegeti.. importanta e miscarea.
- reduceti cantitatea de paine pe care o consumati la jumatate
- fara bauturi acidulate, eventual consumati apa minerala daca nu puteti renunta
- si cel ma important ( si putin mai dificil) - nu macati nimic dupa ora 18.00. Da, stiu, e mai greu. Primele 2-3 zile o sa vi se pare un cosmar ( sau nu). Daca vi se face foame beti un pahar cu apa sau mancati un mar(desi paharul cu apa e suficient:))

Mancati ce vreti pe parcursul zilei si in ce cantitati doriti, important e ca dupa 18.00 organismul sa inceapa sa arda caloriile consumate peste zi. O sa vedeti foarte repede rezultatele, chiar din primele doua zile.

Astept comentariile voastre!
Bafta!

3 comentarii:

Body concept spunea...

Ai dreptate, eliminarea meselor dupa ora 18, este cel mai bun lucru pe care il putem face pentru silueta noastra !

Slabescu spunea...

Doar 5 minute de exercitii fizice pe zi? Poate pentru persoanele foarte foarte ocupate!

Benita spunea...

Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei să vindeci vreo boală.
*Dacă vrei noroc în viața ta.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
: e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
Whatsapp: +2348032246310

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates