marți, 31 martie 2009

Regimul Oshawa


Ati incercat mai multe diete pana acum si nimic nu a mers. Va propunem o dieta care ajuta in lupta impotriva bolilor produse de excesul energiei yin si ne echilibreaza din punct de vedere energetic.

Aceasta dieta este poate cea mai severa, dar in acelasi timp si cea mai eficienta dintre cele propuse de dr. George Oshawa (fondatorul macrobioticii).
Principiile dietei Oshawa:

* Dieta se bazeaza pe faptul ca trebuie sa mancam alimente care sunt intr-un echilibru perfect cu mediul inconjurator, fiind astfel evitate toate bolile
* Dieta trebuie adaptata fiecarui sezon, numai in sezonul rece trebuind consumate alimente care se prepara la foc
* Este necesar consumul exclusiv al alimentelor natural
* Cei care traiesc in zone cu clima calda trebuie sa manance alimente care nu necesita preparare
* Dieta este bine sa aiba urmatoarea compozitie: 70% pana la 90% din hrana sa fie reprezentata de cereale

Cum actioneaza: curata organismul de impuritati, elibereaza traseele energetice din corp, permitand curgerea energiei. Creeza o limpezire si o claritate considerabila a mintii, imbunatateste digestia, regleaza secretiile hormonale, iar tenul devine curat si luminos.

Durata: o cura de 10 zile, cu posibilitate de repetare cu pauze de 3-5 zile.
Alimente permise: Trebuie ca pe durata celor 10 zile sa se consume exclusiv cereale cu energie yang (orez, grau, mei, hrisca), fierte, macinate ori sub forma de turtite sau terci (se prepara ca si mamaliga), in orice combinatie sau cantitate, singurul ingredient admis fiind sarea.
Lichide admise: apa plata sau apa de izvor.
Avantaj: Se pierd cam 7 kg in 10 zile.

Beneficii asupra sanatatii:
* recomandata celor cu dezechilibre energetice Yin si celor cu boli cronice
* imbunatateste controlul asupra energiei vitale si a celei sexuale
* unele cazuri de impotenta precoce sau impotenta cauzata de consum excesiv de alcool sau de narcotice, de diabet sau cancer s-au rezolvat

Atentie !
Pot aparea unele reactii fiziologice adverse datorita purificarii intense sia dezintoxicarii masive a organismului, dar care vor disparea in foarte scurt timp. Aceste reactii nu apar decat în cazurile dezintoxicarilor masive.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates