joi, 2 aprilie 2009


1. FA MISCARE PENTRU A ELIMINA GRASIMILE..
In orice program de slabit, exercitiile fizice sunt obligatorii. Miscarea ajuta la arderea grasimilor care se depun in centura abdominala, in plus, activitatea fizica alunga stresul. Cu cateva abdomene si exercitii de relaxare, iti oferi sanse mari ca sa scapi de balonare si sa elimini grasimile.

PONT: Mersul pe jos solicita circulatia de la nivelul abdomenului, dar trebuie sa numeri 10.000 de pasi pe zi.

2. AI GRIJA CUM MANANCI. Calmul si durata mesei influenteaza silueta. Nu e suficient sa ai grija doar ce mananci, ci si cum o faci. Gata cu sandvisurile mancate pe fuga. Masa trebuie sa dureze cel putin 20 de minute pentru a se declansa senzatia de satietate. Cand mananci pe graba, digestia se face foarte greu si te alegi in mod sigur cu o balonare.

3. TINE UN REGIM SPECIAL PENTRU ABDOMEN PLAT..
Ideea principala este sa elimini din dieta alimentele care baloneaza si sa le consumi pe cele care impiedica umflarea si ingrasarea. In plus, trebuie sa ai trei mese pe zi, echilibrate si suficient de bogate nutritiv pentru a alunga foamea.
* La micul dejun, poti consuma carbohidrati, pentru ca te satura repede, sunt consistenti din punct de vedere nutritional si iti dau energie pentru multa vreme.
* Poti manca la orice masa carne slaba de pui si peste, care sunt foarte bine asimilate de intestin si nu ingrasa.
* Poti consuma si fructe uscate (dar nu alune, nuci sau seminte); acestea regularizeaza tranzitul intestinal si alunga stresul, datorita cantitatii mari de magneziu.
* Legumele verzi trebuie consumate fierte sau gatite, pentru ca multe dintre ele, in stare cruda, baloneaza.
* Sunt interzise bananele si piersicile, dar la categoria grasimi poti adauga pe lista o lingurita de ulei sau 20 g de unt pe zi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates