joi, 2 aprilie 2009

Dieta macrobiotica


Una dintre dietele cunoscute este dieta macrobiotica, aceasta fiind considerata solutia optima pentru un mod de viata sanatos.
De-a lungul anilor, ea a fost folosita pentru a vindeca unele boli, precum cancerul. Dupa numeroase modificari si imbunatatiri, dieta a devenit un mod de alimentare pentru o viata sanatoasa. Nu in ultimul rand, dieta macrobiotica te poate ajuta sa slabesti rapid si sa obtii un echilibru perfect pentru corpul tau.
Dieta macrobiotica este o metoda ideala de a gati cu ingrediente naturale si de a prepara mancaruri delicioase si echilibrate nutritiv. Ingredientele ideale care compun aceasta dieta sunt cerealele integrale, legumele, pestele si algele marine. Cele mai indicate sunt alimentele organice, dar in lipsa acestora poti alege dintre legumele cultivate pe plan local.
Dieta macrobiotica pune in prim plan vointa si libertatea de a alege, tinand cont ca in final fiecare persoana decide modul in care va aplica aceste principii, devenind responsabil pentru ceea ce mananca. Deosebirile sunt prea mari intre persoane pentru ca un singur set de reguli sau norme sa poata fi aplicate.
Printre adeptii dietei macrobiotice se numara celebritati precum Gwyneth Paltrow si Madonna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates