joi, 2 aprilie 2009


Pentru pentru a scapa de kilogramele din jurul taliei iti propunem o dieta ce presupune o alimentatie bazata in principal pe fructe, legume, peste si multe lichide, fie ca sunt ceaiuri din plante in special cei verde, sau sucuri proaspete din fructe si legume. In plus e foarte bine sa beti lapte din soia care e bogat in proteine si nu contine grasimi, fiind foarte hranitor.

Dieta este usor de tinut vara fructele si legumele fiind din belsug, insa nu trebuie sa dureze mai mult de o saptamana. Pe langa faptul ca va ajuta sa pierdeti kilogramele in plus este o dieta detoxifianta, organismul fiind revigorat dupa cele 7 zile de regim alimentar. Daca puteti imbina aceasta dieta cu activitatea fizica rezultatele vor fi si mai spectaculoase. Simplul fapt ca mergeti pe jos o jumatate de ora ajuta la eliminarea surplusului de grasime, insa pentru a pierde cati mai multi centimetri in jurul taliei sunt recomandate abdomenele.

Dieta presupune ca in fiecare zi sa beti 2l de ceai fara zahar, doar cu zeama de lamaie si un litru de apa plata. Daca pentru unele persoane cantitatea de lichide e prea mare, atunci cel putin 1 l de ceai si 1 l apa plata. De asemenea se vor consuma sucuri naturale preparate in casa:

-suc de caise: un pahar lapte de soia, 200g caise, frunze de menta se pun in blender si se omogenizeaza;

-suc de piersici din 4 piersici mari si coapte, 200 g zmeura, un mar;

-suc din banane: se mixeaza 3 banane coapte, zeama de la o lamaie si se adauga un pahar cu lapte din soia;

-suc de rosii din 1 kg de rosii;

Se va bea cate un sortiment de suc pe zi de preferat dimineata la micul dejun. Un astfel de suc ar trebui sa fie suficient pentru masa de dimineata. Pe langa sucuri mai puteti consuma pepene verde, mere verzi, capsuni, caise, visine. Sunt fructe bogate in vitamina C si sarace in glucide.

Pranzul va fi pe baza de salate si legume inabusite sau la cuptor. Mai puteti servi peste la gratar sau piept de pui la gratar.

Seara incercati salate din legume asezonate cu zeama de lamaie si ulei de masline.

Pe langa alimentatie si sport masati abdomenul cu miscari circulare cu un gomaj din malai si ulei de masline. Acest masaj stimuleaza circulatia si ajuta la eliminarea surplusului de apa si grasime.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates