luni, 6 aprilie 2009

Dieta in functie de zodie!


Pentru ca fiecare zodie guverneaza o anumita parte a corpului, dar are in acelasi timp si caracteristici proprii, aceasta dieta inedita a ajuns destul de cunoscuta.Chiar daca pare ciudat, exista intr-adevar si o dieta in functie de zodie.

Iata care ar fi alimentele de baza pe care ar trebui sa le consumi, in functie de zodia in care te-ai nascut:


Berbec. Nativelor din berbec le sunt recomandate in primul rand legumele, asa ca o dieta pe baza de fructe si legume, ar putea fi cea mai potrivita alegere. Ar trebui sa evite carnea rosie si sa consume cat mai mult peste, pentru a evita problemele de sanatate cauzate de stomac.
Taur. Femeile taur care au probleme cu kilogramele in plus sunt foarte hotarate, asa ca mai devreme sau mai tarziu ele vor scapa de aceste kilograme, cu siguranta. Pentru ele, o dieta cat mai sanatoasa, care sa includa toate grupele de alimente si in care sportul sa joace un rol principal, este singura cale de succes.
Gemeni. Nativele din gemeni au adesea probleme cu oasele, asa ca o dieta pe baza de lactate nu ar trebui sa le lipseasca din cand in cand din alimentatie. In plus, salatele si fructele sunt cele care le fac sa se simta perfect in pielea lor.
Rac. Sfecla rosie pare a fi alimentul minune care nu ar trebui sa lipseasca din dieta niciunei native din rac. Aceasta ajuta la circulatia sangelui si iti va oferi vitalitatea de care ai atata nevoie uneori. In plus, legumele, chiar daca nu sunt pe placul tau uneori, te vor ajuta sa scapi de problemele stomacului.
Leu. In cazul femeilor nascute in zodia leu, vinetele sunt legumele pe care ar trebui sa le consume cel mai des. Alte alimente recomandate sunt legumele verzi, salata, spanacul, broccoli-ul, strugurii, stafidele sau fructele kiwi.
Fecioara. Nativele nascute in fecioara au adesea probleme cu kilogramele in plus si asta deoarece iubesc dulciurile. Chiar daca va fi vreu, va trebui sa renunti treptat la aceasta pasiune si sa o inlocuiesti cu ceva mai sanatos, cum ar fi un fruct, daca vrei ca dieta ta, oricare ar fi aceasta, sa dea rezultate.
Balanta. Balantele ar trebui sa se fereasca in primul rand de bauturile alcoolice daca vor ca dieta lor sa dea rezultate. In plus, sa renunte la mesele luate aproape tot timpul in oras si sa opteze si pentru ceva sanatos, gatit acasa ... Dietele vegetariene sunt cele mai indicate pentru nativele nascute in aceasta zodie.
Scorpion. O dieta bazata pe proteine este indicata in cazul tau. Nu evita nici fructele exotice pentru ca si acestea se numara printre alimentele ce sunt recomandate zodiei tale, dar fereste-te de excesul de sare!
Sagetator. Smochinele, perele, nectarinele sau citricele sunt fructele care nu trebuie sa lipseasca din dieta ta. Consuma carne alba de pui sau peste, pe gratar, pentru a nu mai avea probleme cu digestia si evita bauturile dulci carbogazoase.
Capricorn. Capricornul face adesea excese alimentare asa ca ai grija pentru ca esti predispusa la unele afectiuni ale inimii.Din dieta ta nu trebuie sa lipseasca ceaiurile naturale. Nu consuma grasimi de niciun fel, pentru ca mai devreme sau mai tarziu colesterolul iti va da batai de cap.
Varsator. Femeile nascute in varsator sunt mai mereu vesele si cu zambetul pe buze, asa ca pentru ele orice dieta se poate transforma intr-o joaca.
Dintre toate zodiile, femeile varsator sunt probabil singurele care chiar vor tine o dieta pana la capat. Alimentele recomandate lor sunt legumele, semintele de tot felul si carnea alba de peste. Pesti. Atentie la mancarurile condimentate! Pestilor le plac mancarurile exotice, ce presupun combinatii inedite de alimente, cantitati mari de condimente si, adesea, ceva alcool. Atentie la dieta pe care o alegi. pentru ca problemele de sanatate nu te vor ocoli!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates