joi, 2 aprilie 2009

Dieta Clinicii Mayo


Prima varianta a acestei diete este de 13 zile, in care ti se indica exact ce trebuie sa mananci la fiecare masa si ti se spune sa bei "multa apa, ca ajuta" (mai ales in cea de-a saptea zi, in care mananci abia la cina), in urma careia slabesti 5-7 kg.Cea conceputa special pentru cardiacii ce urmeaza sa fie operati la inima, indica la fiecare masa cate o jumatate de grepfrut...

Regimul Clinicii Mayo este sarac in calorii, dar si in calciu, proteine, potasiu si vitamine, asa ca vei fi ostenita si chiar irascibila in cele doua saptamani.

Apoi vei respirea usurata, spunandu-ti ca nu e o dieta rea si ca poti manca de-acum inainte in acest stil - bineinteles ca nu vei reusi acest lucru, pentru ca organismul isi va cere drepturile, iar daca revii la vechile tale obiceiuri alimentare, te ingrasi la loc.
Retine:

* daca nu se respecta dieta cu strictete mai mult de 6 zile, aceasta trebuie intrerupta si reluata doar dupa 3 luni.
* dieta nu e de lunga durata si te poate dezechilibra.
* maximum 13 zile poate fi tinuta.

Celebra moderatoare Oprah Winfrey a tinut dieta si rezultatele au fost spectaculoase. Ea a tinut un regim foarte strict timp de doua saptamani. Dimineata consuma o cafea, o felie de paine si un grepfruit, la pranz si seara o friptura din carne slaba si o salata, multa apa si multa gimnastica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates